Acasă Fotbal Declarații categorice făcute Bergodi înaintea meciului CFR Cluj – Rapid!

Declarații categorice făcute Bergodi înaintea meciului CFR Cluj – Rapid!

0

Meciul dintre CFR Cluj și Rapid a atras atenția, fiind punctul central al rundei a 25-a din Superligă. Cu ambele echipe ocupând locurile doi și trei în clasamentul intern, așteptările sunt mari pentru un meci captivant.

Înaintea partidei, antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a sugerat că un rezultat de egalitate ar fi suficient. Antrenorul italian a indicat că chiar și acționarul minoritar, Victor Angelescu, ar găsi satisfacție în obținerea unui punct la Gruia, în ciuda remarcurilor anterioare ale lui Angelescu exprimând preferința pentru o victorie clară.

Bergodi și-a exprimat aspirațiile pentru o performanță remarcabilă din partea echipei sale, subliniind necesitatea acesteia pentru a obține puncte. Recunoscând avantajul ușor al CFR-ului Cluj datorită familiarității antrenorului Adi Mutu cu jucătorii Rapidului și invers, Bergodi a menținut că meciul nu este decisiv, deși important dat fiind egalul de puncte.

Ne dorim cu toții să facem un meci extraordinar. Așa trebuie să fie dacă vrem să câștigăm punct sau puncte. Au un mic avantaj prin faptul că Adi Mutu îi cunoaște foarte bine pe băieții mei, dar și ei îl cunosc foarte bine pe Adi ca antrenor. Vom vedea ce va fi. Nu e un meci decisiv. E important, avem același punctaj, dar urmează play-off-ul. Nu cred că este decisiv acest meci. Declarațiile lui Victor? Probabil se gândește că FCSB s-ar distanța cu un egal. Poate asta e, nu știu. O remiză în deplasare cu CFR ar fi un rezultat pozitiv. Voi nu credeți? Sau nu crede Victor? Eu semnez pentru victorie, nu pentru remiză, dar cred că și remiza ar fi un rezultat important în deplasare. Însă mergem acolo să câștigăm!”, a afirmat Bergodi la conferința de presă.

În replică la declarațiile lui Angelescu, Bergodi a speculat asupra gândirii strategice a acționarului, sugerând că un egal ar putea beneficia mai mult alte echipe decât Rapidul. Cu toate acestea, el a argumentat că obținerea unui egal în deplasare împotriva CFR-ului Cluj ar fi totuși un rezultat pozitiv, deși obiectivul său principal rămâne victoria.

Reflectând asupra impactului lui Adrian Mutu de când a preluat conducerea CFR-ului Cluj, Bergodi a evidențiat inevitabilitatea ajustărilor tactice sub o nouă conducere. A lăudat decizia lui Mutu de a utiliza mai eficient jucători precum Ciprian Deac, exprimând surprindere față de subutilizarea acestuia în meciurile anterioare. Bergodi a recunoscut succesele recente ale CFR-ului Cluj sub conducerea lui Mutu, notând două victorii consecutive.

Abordând zvonurile privind transferul potențial al lui Alexandru Albu la CFR Cluj, Bergodi a exprimat disconfortul față de astfel de practici, considerându-le comune în fotbalul românesc. A afirmat credința sa în profesionalismul lui Albu și l-a îndemnat să rămână concentrat indiferent de speculațiile externe. Bergodi a respins aceste zvonuri ca fiind evenimente obișnuite în cultura fotbalului românesc.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.