Acasă Fotbal Dan Petrescu îl atacă indirect pe Pintilii! ”Nu există în lume așa...

Dan Petrescu îl atacă indirect pe Pintilii! ”Nu există în lume așa ceva”

0

În România se dezbate în public acea problemă privind antrenorii fără licență din Liga 1. Acest subiect a fost tratat de Dan Petrescu la conferința de presă de sâmbătă. Indirect, acesta s-a legat de celebrele cazuri Pintilii (FCSB) și Croitoru.

Iată declarația antrenorului de la CFR Cluj:

“Pe toată planeta asta, toți antrenorii au școală de antrenori. Mi se pare corect să ai licență dacă vrei să antrenezi. Nu cred că există în lume așa ceva, să antrenezi fără să ai licență.

Pe unde am fost si eu, toți aveau licențe. Dacă nu ai licență, cum vrei să antrenezi? Acum, felul cum se ajunge la obținerea licenței nu mai e problema mea. În opinia mea, trebuie să ai licență.

Numai în România se poate întâmpla asta. Spuneți-mi o altă țară unde se mai întâmplă asta, cei fără licență să stea pe bancă. Dacă ai licență, stai. Dacă nu ai, nu stai. Se fac tot felul de scheme, mi se pare incredibil. Sunt atâția antrenori cu licență care nu antrenează și stau acasă, iar cei care nu au, antrenează. Nu e corect și normal. Hai să intrăm în normalitate, să antreneze doar cei cu licență.”

Adsense
Articolul precedentC.M. cere pacienților să nu dea mită în spitale ci să schimbe medicul!
Articolul următorDin februarie, și pensionații la 45 de ani vor circula gratuit cu Transurban

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.