Acasă Fotbal Dan Petrescu, nemulțumit de lot, înainte de meciul cu UTA Arad

Dan Petrescu, nemulțumit de lot, înainte de meciul cu UTA Arad

0

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu UTA Arad din campionat, în care tehnicianul clujenilor s-a declarat nemulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție.

„Bursucul” s-a arătat încă o dată nemulțumit de faptul că nu poate înscrie mai mulți fotbaliști pe lista de Liga 1, iar CFR se confruntă cu probleme de efectiv din cauza accidentărilor. Antrenorul a comentat și posibilitatea venirii unor noi jucători la echipă.

„Nu știu dacă vor mai veni alți jucători, dar eu aș vrea să se refacă ai noștri. Eu sunt mulțumit de lot, dacă ei se vor reface. Sunt jucatori care pot juca doar in Cupă, i-ați și văzut, dar nu mai suntem în competiție. În campionat nu pot juca pentru că nu sunt pe listă. Este o listă foarte scurtă și această chestie nu o s-o înțeleg niciodată! Dacă eu am jucători ai și-i pot băga, de ce trebuie să am listă de 22, când pot avea de 30. Mai ales că pot apărea cazuri de Covid și atunci trebuie să avem soluții. Noi jucăm și foarte multe meciuri. Noi suntem cu 14 meciuri înaintea tuturor. Stăm numai prin avioane, nici nu mai știm cum ne cheamă, schimbă o echipă, bagă altă echipă, pregătește celălalt meci. Dar vă spun că cei are vor intra pe teren își vor da viața”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Articolul precedentSatu Mare se apropie de incidența 6 la mie! Asta aduce noi restricții și mai drastice
Articolul următorFlorin Cîțu este noul președinte al PNL! Zi lungă pentru toți participanții

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here