Acasă Actualitatea Cum va fi vremea în județ în perioada următoare

Cum va fi vremea în județ în perioada următoare

0

Vremea se va încălzi după data de 2 iunie, se arată în prognoza meteo emisă luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni temperaturile vor crește în toate regiunile țării. 

Conform prognozei pe următoarele două săptămâni, vremea va fi răcoroasă, chiar rece în cursul nopților și al dimineților în primele 4 zile ale intervalului de prognoză, când vor fi valori termice medii de 16…18 grade pentru temperaturile maxime și de 6…7 grade pentru cele minime. Apoi, temperatura aerului va crește de la o zi la alta, iar în intervalul 5 – 13 iunie vremea va deveni apropiată de normal sub aspect termic, iar maximele diurne vor fi de 23…24 de grade. În același interval, în cursul nopților, se vor înregistra aproximativ 11…12 grade.

Probabilitatea pentru ploi mai însemnate cantitativ și pe arii mai extinse va fi mai mare pe 31 mai și, din nou, în intervalul 8 – 13 iunie. Însă ploi slabe, pe arii mai restrânse, se vor semnala și între 4 și 7 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here