Acasă Actualitatea Cum să furi 600 de euro de la un sătmărean beat?

Cum să furi 600 de euro de la un sătmărean beat?

0

La data de 5 martie 2024, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani, din Satu Mare, în timp ce se afla în fața unei săli de jocuri din municipiu, i-ar fi sustras unui alt bărbat 600 de euro, profitând de starea de ebrietate în care acesta s-ar fi aflat.

Prejudiciul rezultat a fost recuperat parțial, iar față de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

English version

On March 5, 2024, police officers from the Satu Mare Criminal Investigations Bureau identified a person suspected of committing the crime of aggravated theft.

Following the investigative activities carried out, the police found that a 40-year-old man from Satu Mare, while in front of a gaming hall in the city, allegedly stole 600 euros from another man, taking advantage of the intoxicated state in which the latter was.

The resulting damage was partially recovered, and the 40-year-old man was detained for 24 hours.

In this case, investigations are ongoing regarding the commission of aggravated theft.

Adsense