Acasă Fotbal Cum ar putea arăta primul “11” al FCSB în derby

Cum ar putea arăta primul “11” al FCSB în derby

0

Căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, s-a recuperat după accidentarea suferită în perioada de pregătire și e gata de duelul cu CFR Cluj.

Tănase a lipsit în singurul amical disputat de FCSB în această iarnă din cauza unei contuzii pe care o suferise la antrenamente.

Mijlocașul ofensiv și-a revenit complet, iar Toni Petrea îl va putea trimite pe teren încă din primul minut al meciului cu CFR Cluj, care se va disputa duminică, de la ora 20:00.

„Tănase n-a jucat, pentru că avea o contuzie şi n-avea sens să rişte. Acest meci a fost o repetiţie pentru partida cu CFR Cluj. Mai puţin prin prisma faptului că nu a jucat Tănase. Cel mai probabil, el va fi titular şi cu banderola de căpitan pe mână”, a spus MM Stoica după amicalul FCSB – CS Mioveni.

Florin Tănase a fost la un pas să se despartă de FCSB în această iarnă, însă negocierile cu arabii de la Al-Nasr s-au împotmolit, iar fotbalistul de 27 de ani va continua alături de „roș-albaștri” cel puțin până în vară.

FCSB a ales să facă pregătirea de iarnă în țară, la baza de pregătire din Berceni a clubului, iar fotbaliștii lui Toni Petrea au tras tare la antrenamente pentru a fi la capacitate maximă în acest final de sezon în care au de recuperat zece puncte față de campioana CFR Cluj.

FCSB: Andrei Vlad – Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Andrei Miron, Denis Haruț – Adrian Șut – Darius Olaru, Florin Tănase (cpt) – Octavian Popescu, Ianis Stoica, Florinel Coman.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.