Acasă Educație Cu teren sintetic și fără tribune, Kereskenyi crede că baza de la...

Cu teren sintetic și fără tribune, Kereskenyi crede că baza de la Dinamo va fi unică în nord-vestul României

1

Despre finalizarea bazei sportive Dinamo s-a vorbit inclusiv anul trecut în vara pentru toamna 2020, adică în perioada alegerilor locale. Ei bine, a mai trecut un an și se vorbește din nou despre finalizarea lucrărilor de acolo.

Primăria Municipiului Satu Mare și primarul Gabor Kereskenyi au postat simultan în online poze cu lucrările de acolo.

Ni se transmite că “va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării”. Adică este o simplă bază sportivă despre care se spune că va fi unică. Ce e unic? Am descoperit noi nocturna? Faptul că nu vor fi tribune pentru spectatori, doar câteva sute de locuri? Că va fi teren sintetic? Că pista de atletism s-a redus la 2 culoare? Ciudată abordare. Dar ne-am obișnuit cu laude irelevante, despre proiecte normale, și nu excepționale. Suntem totuși în anul 2021 în care nu este normal să ne lăudăm că am astupat o groapă, sau că am creat o baza sportivă. O adevarata realizare ar fi reabilitarea stadionului Olimpia, aflat în ruine de vreo 20 de ani.

“Lucrările de amenajare a complexului sportiv „Dinamo” se apropie de final. Se montează recent gazonul sintetic, astfel încât să respecte cele mai înalte standarde pentru desfășurarea competițiilor oficiale. Proiectul este derulat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și are o valoare de 3.000.000 lei”, este mesajul Primăriei.

“Va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă. Un proiect de suflet pe care mi l-am dorit mult pentru Satu Mare!”, spune Gabor Kereskenyi.

Articolul precedentSondaj: În plină criză politică, PSD și AUR sunt singurii care prosperă
Articolul următorZeci de tone de floarea soarelui au luat foc la un depozit din Carei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here