Acasă Fotbal CSM Olimpia câștigă pe stadionul “Daniel Prodan”

CSM Olimpia câștigă pe stadionul “Daniel Prodan”

0

În etapa 13 din Liga 3, Seria 10, stadionul Olimpia Daniel Prodan din Satu Mare a găzduit derby-ul local dintre CSM Olimpia Satu Mare și Olimpia MCMXXI Satu Mare.

În tribune au ajuns puțini spectatori, undeva la 400, condițiile meteo fiind nefavorabile.

Înainte de startul meciului s-a păstrat un moment de reculegere la 7 ani de la dispariția legendei Daniel Prodan. De altfel, echipa gazdă a ieșit de la vestiare cu un banner având mesajul “Nu te vom uita niciodată!”.

La finalul primei reprize a meciului dintre CSM Olimpia și Olimpia MCMXXI, scorul era 1-0 în favoarea gazdelor. Momentul decisiv a avut loc în minutul 29, când Zsiga a aruncat o minge în careu, iar Burdeț a trimis-o în plasă de pe linia porții. CSM Olimpia a avut momente bune, dar și multe ratări. Portarul Siwiec a avut și el intervenții importante. Olimpia MCMXXI și-a creat o ocazie notabilă în minutul 42, când Anton a șutat, dar a fost respins de portarul gazdelor. Terenul începea să fie tot mai greu, jucătorii tot mai obosiți.

În repriza a doua, ambele echipe și-au creat faze bune de joc. În minutul 70, echipa oaspete a reușit să egaleze după o fază aglomerată în careu. În minutul 77, CSM Olimpia face 2-1. La o centrare de pe dreapta, mingea ajunge pe capul lui Chinde, care înscrie. În minutul 86, Olimpia MCMXXI reușește să egaleze la 2. Căpitanul Ștef bate excelent un corner, iar Emeriau marchează din puțini metri. În prelungiri, gazdele reușesc să înscrie prin același Burdeț.

Final: CSM Olimpia – Olimpia MCMXXI 3-2 (1-0)

CSM Olimpia Satu Mare: Moldovan – Copaci, Mureșan, Burdeț, Oanea, Lazăr, Chinde, Zsiga (cpt.), Micaș, N. Pop, Samake.

Rezerve: Oșan – Apai, Prodan, Bura, Vidrășan, Morar, Veress, A. Pop, Șter.

Antrenor: Cosmin Iuhas.

Olimpia MCMXXI Satu Mare: Siwiec – Feher, Palinceac, R. Ștef (cpt.), R.C. Ștef, Bodan, Anton, Caba, Bonea, Panin, Emeriau.

Rezerve: Sugar – Feier, Bodea, Zbona, Bicknell, Duca, Batin, Aidebe, Gorba.

Antrenor: Cristian Popa.

În etapa următoare, CSM Olimpia se deplasează la Sighetu Marmației, iar Olimpia MCMXXI primește vizita echipei Lotus Băile Felix.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.