Acasă Lifestyle Cristi Tabără a făcut un reportaj în Satu Mare! Prezentare în noul...

Cristi Tabără a făcut un reportaj în Satu Mare! Prezentare în noul parc din Centru Vechi

0


Duminică, 31 martie, ora 17:00, este momentul să porniți într-o călătorie captivantă, o incursiune în inima autentică a României, în primul episod al noului sezon “Exclusiv în România”, difuzat pe #TVR1. Destinația? Județul Satu Mare, iar punctul de întâlnire este comuna Tarna Mare, un loc încărcat de tradiții și povești fascinante.

Ce vă puteți aștepta să descoperiți? Răspunsul este: totul! De la portul specific, tradițiile autentice și oamenii plini de ospitalitate, până la secretele gastronomiei locale. În acest episod, ochii și papilele gustative ale telespectatorilor vor fi răsfățate cu delicatese locale, printre care se numără și celebra răstăuță cu lapte și umplutură cu carne, o rețetă adusă la viață de mâinile pricepute ale tanti Viorica, considerată cea mai iscusită gospodină din Tarna Mare.

Echipa condusă de Cristi Tabără va dezvălui secretele acestui colț de rai, conectându-i pe telespectatori la tradiții și experiențe autentice, care definesc farmecul și identitatea culturală a acestei regiuni.

Așadar, pregătiți-vă sufletele pentru o călătorie plină de emoție și autenticitate, în care fiecare moment va fi o nouă descoperire și o întâlnire memorabilă cu frumusețea și autenticitatea României. Nu ratați “Exclusiv în România”, duminică seara, numai pe #TVR1!

Prezentarea emisiunii a fost făcută inclusiv în parcul nou din Centrul Vechi:

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.