Acasă Actualitatea Condamnat la închisoare găsit în urma unui control, în Vama Petea! Predat...

Condamnat la închisoare găsit în urma unui control, în Vama Petea! Predat poliției sătmărene

0

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un bărbat de 44 de ani, din județul Bistrița Năsăud, pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În această dimineață, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în județul Bistrița Năsăud.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 18 octombrie 2023, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Bistrița l-a condamnat pe bărbat la executarea a trei ani și zece luni pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației (conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe).

Bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.