Acasă Educație Concurs de desene și colaje la Școala Octavian Goga!

Concurs de desene și colaje la Școala Octavian Goga!

0

În cadrul Proiectului Educațional Județean „Anotimpurile în lumină și sărbătoare”, Școala Gimnazială „Octavian Goga” din Satu Mare aduce în atenția elevilor și cadrelor didactice un eveniment plin de creativitate și culoare: Concursul de desene și colaje „Primăvara, anotimpul renașterii”. Cu tema inspiratoare a primăverii, elevii sunt încurajați să își exprime imaginația și să surprindă frumusețea acestui anotimp plin de viață.

Organizat sub deviza „Fiecare desen și colaj, o poveste a primăverii”, concursul așteaptă lucrări de la elevii din școlile din întreg județul, indiferent de dimensiunea sau tehnicile utilizate. Fiecare operă va fi însoțită de informații esențiale în colțul din dreapta jos, precum numele și prenumele elevului, clasa, școala, localitatea, județul, dar și numele și prenumele cadrului didactic coordonator.

Perioada de trimitere a materialelor este cuprinsă între 18 februarie 2024 și 10 martie 2024. Lucrările pot fi expediate prin poștă la adresa de corespondență a școlii: Aleea Postăvaru, Nr 3, Loc Satu Mare, cu mențiunea „Concursul Județean Primăvara, anotimpul renașterii”. Alternativ, participanții pot depune personal lucrările la secretariatul Școlii Gimnaziale „Octavian Goga”, zilnic, în intervalul orar 8.00 – 15.00.

Toate creațiile trimise vor fi expuse cu mândrie în incinta Muzeului de Artă Satu Mare, începând cu data de 14 martie 2024, și vor fi deschise publicului până în 21 martie 2024. Aceasta oferă o oportunitate unică pentru comunitatea locală de a se bucura de talentul și imaginația elevilor.

Juriul va evalua lucrările în data de 14 martie 2024, iar rezultatele vor fi comunicate ulterior. Cele mai remarcabile desene și colaje vor fi premiate, subliniind efortul și creativitatea participanților.

Proiectul Educațional Județean „Anotimpurile în lumină și sărbătoare” nu se oprește aici. Prin tehnoredactarea unei reviste-ghid de bune practici, cadrele didactice sunt încurajate să trimită proiecte didactice, referate, scenete și bune practici la adresa de email cristinamihaelachereji@gmail.com. Fiecare profesor coordonator va fi onorat cu o diplomă de publicare a lucrărilor în cadrul acestei reviste.

Evenimentele cuprinse în acest proiect sunt dedicate elevilor și cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial. În cazul în care doriți să aflați mai multe detalii despre înscriere, regulament sau parteneriate, vă invităm să contactați Margareta la numărul de telefon 0770 733 526 sau Cristina la numărul 0748 484 476.

Foto principal: prof. Corina Chindriș – directorul Școlii Gimnaziale Octavian Goga Satu Mare

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.