Acasă Actualitatea Comună din Satu Mare terorizată de un bărbat care ar avea probleme...

Comună din Satu Mare terorizată de un bărbat care ar avea probleme psihice!

0

Situatia din comuna Dorolț, județul Satu Mare, pare a fi una extrem de tensionată și preocupantă din cauza unui bărbat cu probleme psihice care intră în casele oamenilor pentru a sustrage băutură, scrie PortalSM.

Aceasta creează un mediu de nesiguranță în comunitate și afectează negativ calitatea vieții rezidenților.

Este îngrijorător faptul că acest individ a fost prins de mai multe ori de către poliție, dar a fost eliberat ulterior, ceea ce a permis continuarea infracțiunilor. Nemulțumirea localnicilor este justificată, mai ales că copiii sunt afectați și traumatizați de această situație, așa cum s-a întâmplat cu copilul de 12 ani care a avut o experiență înfricoșătoare.

De asemenea, construirea unui gard înalt de peste doi metri de către un locuitor pentru a se proteja împotriva intruziunilor neașteptate arată cât de disperați sunt oamenii în fața acestei probleme. Această situație solicită măsuri eficiente din partea autorităților locale și a poliției pentru a asigura securitatea și liniștea comunității.

“Nu mai ştim ce să ne facem. Soţia şi copilul de 10 ani se tem să rămână singuri acasă. Am chemat Poliţia şi ni s-a zis că dacă sunt acte de violenţă se deschide dosar penal. Sunt peste 30 de case în care a intrat. Am construit un gard de 2 metri, cu sârmă ghimpată şi tot reuşeşte să intre. Azi noapte a intrat de trei ori la noi în curte”, a relatat localnicul, pentru PortalSM.

Este important ca autoritățile să trateze cu seriozitate această problemă și să găsească soluții pentru a proteja locuitorii și proprietățile lor. Situații de acest gen ar trebui să fie abordate cu prioritate, în special în ceea ce privește sănătatea mentală a individului și asigurarea că nu mai poate provoca daune comunității.

Sursa: PortalSM

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.