Acasă Actualitatea Comună din Satu Mare terorizată de un bărbat care ar avea probleme...

Comună din Satu Mare terorizată de un bărbat care ar avea probleme psihice!

0

Situatia din comuna Dorolț, județul Satu Mare, pare a fi una extrem de tensionată și preocupantă din cauza unui bărbat cu probleme psihice care intră în casele oamenilor pentru a sustrage băutură, scrie PortalSM.

Aceasta creează un mediu de nesiguranță în comunitate și afectează negativ calitatea vieții rezidenților.

Este îngrijorător faptul că acest individ a fost prins de mai multe ori de către poliție, dar a fost eliberat ulterior, ceea ce a permis continuarea infracțiunilor. Nemulțumirea localnicilor este justificată, mai ales că copiii sunt afectați și traumatizați de această situație, așa cum s-a întâmplat cu copilul de 12 ani care a avut o experiență înfricoșătoare.

De asemenea, construirea unui gard înalt de peste doi metri de către un locuitor pentru a se proteja împotriva intruziunilor neașteptate arată cât de disperați sunt oamenii în fața acestei probleme. Această situație solicită măsuri eficiente din partea autorităților locale și a poliției pentru a asigura securitatea și liniștea comunității.

“Nu mai ştim ce să ne facem. Soţia şi copilul de 10 ani se tem să rămână singuri acasă. Am chemat Poliţia şi ni s-a zis că dacă sunt acte de violenţă se deschide dosar penal. Sunt peste 30 de case în care a intrat. Am construit un gard de 2 metri, cu sârmă ghimpată şi tot reuşeşte să intre. Azi noapte a intrat de trei ori la noi în curte”, a relatat localnicul, pentru PortalSM.

Este important ca autoritățile să trateze cu seriozitate această problemă și să găsească soluții pentru a proteja locuitorii și proprietățile lor. Situații de acest gen ar trebui să fie abordate cu prioritate, în special în ceea ce privește sănătatea mentală a individului și asigurarea că nu mai poate provoca daune comunității.

Sursa: PortalSM

Adsense
Articolul precedentIoan Onuțan, ales președintele PSD Supur! Sute de persoane prezente
Articolul următorCFR se poate apropia de primul loc! În Gruia vine Petrolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.