Acasă Informativ Compensarea cu 50 de bani la benzină și motorină se apropie de...

Compensarea cu 50 de bani la benzină și motorină se apropie de final! Urmează noi proteste?

2

Luna septembrie este ultima din îm care se va acorda reducerea de 50 de bani la litrul de benzină și motorină în România.

După 2 luni, prețurile sunt sub cele de la 1 iulie, dar la motorină au început să crească și cu 20 de bani peste situația din 10 august, când premierul Ciucă spunea că măsura a scăzut prețurile.

Schema de compensare voluntară cu 50 de bani la benzină și motorină a intrat în vigoare în data de 1 iulie 2022 , moment la care prețurile la carburanți au scăzut cu marja stabilită de guvern în majoritatea cazurilor.

Amintim că Ordonanța de urgență a fost dată pentru perioada 1 iulie-30 septembrie 2022 , iar premierul Nicolae Ciucă a anunțat în data de 10 august că la finele lunii septembrie va exista o evaluare a măsurii. Nu știm ce înseamna asta, dacă se va prelungi perioada, ori se va renunța la compensare. Rămâne să vedem.

Articolul precedentO femeie și o fetiță de doi ani, accidentate la Satu Mare! Victimele se află încă la spital!
Articolul următorPrimarul Ovidiu Duma, în vizită de lucru la Dublin! Ardudul, promovat în Irlanda

2 COMENTARII

  1. […] Compensarea cu 50 de bani la benzină și motorină se apropie de final! Urmează noi proteste? PROGNOZĂ. Temperaturile se apropie în curând de îngheț în Satu Mare! FOTO. Uite așa colectează selectiv mulți sătmăreni! Sau doar tinerii? Se anunță furtună și grindină duminică în unele părți din Satu Mare! Până la ce oră trebuie să fiți atenți Un sătmărean nu înțelege de ce nu revine drapelul României pe Palatul Administrativ? ToateEducațiePoliticSănătate […]

  2. […] Compensarea cu 50 de bani la benzină și motorină se apropie de final! Urmează noi proteste? PROGNOZĂ. Temperaturile se apropie în curând de îngheț în Satu Mare! FOTO. Uite așa colectează selectiv mulți sătmăreni! Sau doar tinerii? Se anunță furtună și grindină duminică în unele părți din Satu Mare! Până la ce oră trebuie să fiți atenți Un sătmărean nu înțelege de ce nu revine drapelul României pe Palatul Administrativ? ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.