Acasă Actualitatea Colet din Spania cu 1,4 kg de cannabis găsit de polițiștii români

Colet din Spania cu 1,4 kg de cannabis găsit de polițiștii români

0

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au documentat, în perioada aprilie – iunie 2021, activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic intern și internațional de droguri de risc, respectiv cannabis.

Polițiștii și procurorii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict a unei persoane, în timp ce ar fi ridicat, la data de 7 iunie 2021, de la o firmă de curierat, un colet, provenit din Spania, ce conținea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

În aceeași zi, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.C., au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele bărbatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.– S.C., în vederea audierii, fiind dispusă, față de acesta, măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentMaratonul Vaccinării ajunge vineri la Negrești-Oaș
Articolul următorFOTOGALERIE. Este din Carei și face muzică alături de Marius Moga! Povestea neștiută a lui Devon Mozer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here