Acasă Fotbal Clubul Sportiv Municipal se va numi CSM Olimpia! “Nu vorbim de brand...

Clubul Sportiv Municipal se va numi CSM Olimpia! “Nu vorbim de brand sau siglă ci de denumire”

0

CSM Satu Mare are, începând de astăzi un nou nume, CSM Olimpia. Chiar primarul Gabor Kereskenyi a făcut acest anunț în cadrul conferinței de astăzi de la stadionul Olimpia.

“Noi nu vorbim de siglă sau brand, noi vorbim de denumire. Nimeni nu poate să rezerve în exclusivitate numele și sintagma Olimpia. Există Olimpia Brașov, Olimpia Căuaș, Olimpia Ljubljana. Noi vorbim de nume. Noi știm ce a fost Olimpia, dar pe mine ca primar mă interesează prezentul și viitorul și fiți convinși că acest proiect este unul de durată”, a spus primarul municipiului Satu Mare.

De cealaltă parte, reprezentanții Club Sportiv Suporter Club Olimpia MCMXXI, echipa suporterilor, susțin că au exclusivitate pentru folosirea brandului ”Olimpia”. Aceștia au reacționat zilele trecute după ce la meciul CSM Satu Mare – Minaur Baia Mare pe tricourile formației sătmărene a apărut scris, pe lângă CSM, și numele Olimpia. Mai mult, au acționat în judecată folosirea numelui Olimpia de către clubul municipal.

“Clubul nostru, Club Sportiv Suporter Club Olimpia MCMXXI, este titularul mărcilor „CS SC OLIMPIA MCMXXI SATU MARE” și „FOTBAL CLUB OLIMPIA SATU MARE 1921” și este singurul club sportiv care are exclusivitate pentru folosirea acestor branduri. Considerăm cele întâmplate drept o încălcare a dreptului exclusiv de folosință a mărcilor și am inițiat demersurile pentru protejarea mărcilor deținute de clubul nostru, așa cum o facem de fiecare dată când situația o impune”, au spus reprezentanții echipei suporterilor.

Această nouă idee a fost și este susținută de nume mari care au îmbrăcat de-a lungul anilor tricoul Olimpiei: președintele Vasile Boudi, Ludovic Kaizer, Tiberiu Csik, Zoltan Rilti, Florin Fabian și alții.

Intresant este totuși faptul că Olimpia 2010, care a activat în Liga a 2-a, ajungând la un moment dat pe locul doi, a fost lăsată să moară de aceeași conducere a municipiului, cu depunctări și datoriii record la acea vreme.

Adsense
Articolul precedentNicolae Dică, la două luni de mandat! Ce vrea să schimbe la FCSB
Articolul următorTânăr sătmărean prins la volan cu droguri! Are dosar penal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.