Acasă Sport Clipe de groază pentru pugiliști! Atacați cu o motocoasă în cantonamentul din...

Clipe de groază pentru pugiliști! Atacați cu o motocoasă în cantonamentul din Bușteni

0

O tănără de 19 ani, aflată în cantonament la Bușteni, a fost atacată cu o motocoasă de un individ beat. Tănăra din Buzău, Bianca Lăcăușu a fost atacată cu o motocoasă de un individ beat, fiind la un pas de a-și pierde brațul drept. Evenimentul nefericit a avut loc luni seara în stațiunea montană Bușteni.

Luni seară, în jurul orei 20:00, în urma finalizării unui cantonament în grup la care au participat 15 băieți și fete, majoritatea minori, parte a unui club de box buzoian, aceștia au ieșit la plimbare în stațiunea montană Bușteni.

Gestul bărbatului i-a uimit pe toți cei prezenți la fața locului. Intervenția unor adulți a pus capăt conflictului și a limitat pagubele care ar fi putu fi făcute de bărbatul băut. O localnică a sunat la 112 pentru a cere intervenția Ambulanței și a Poliției.

Bianca, a fost dusă la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Din fericire nu a fost nevoie de spitalizare.Tânăra a declarat că s-a gândit la siguranța colegilor săi, mulți dintre ei fiind copii în vârstă de 14-15 ani.

,,Poliţiştii au reuşit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni, fiind depistat de către patrula de siguranţă publică, în proximitatea locului faptei şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată”, a transmis IPJ Prahova.

Articolul precedentRectificarea bugetară aduce bani pentru reabilitarea de drumuri și echiparea SJU Satu Mare
Articolul următorS-au crezut în filmele de acțiune! Cinci persoane din Carei reținute după ce au agresat și tâlhărit un bărbat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here