Acasă Actualitatea Cineplexx se redeschide și are surprize pentru amatorii de filme din Satu...

Cineplexx se redeschide și are surprize pentru amatorii de filme din Satu Mare

0

Odată cu noile măsuri de relaxare, lucrurile încep să reintre în normal. Cineplexx din Satu Mare, strada Careiului 17, anunță că pe 28 mai își va redeschide porțile pentru amatorii de filme pe marile ecrane.

Locația va fi pregătită să găzduiască din nou spectatorii și fascinantul univers cinematografic, cu cele mai avansate tehnologii de imagine și sunet. După o pauză neașteptat de lungă, cinefilii sunt așteptați cu brațele deschise.

Cei de la Cineplexx pregătesc o mulțime de surprize. Primul weekend la Cineplexx, între 28 – 30 mai, deschide maratonul filmelor de familie cu pachete speciale la doar 8 lei biletul, cu popcorn și suc gratuite.

Vara la cinema continuă în forță cu super-producții noi, precum filmul animat „Tom și Jerry”, acțiunea „F9” din seria „Furios și Iute”, „Cruella” de la Disney, noul capitol terifiant din seria „Conjuring” – „E mâna diavolului” și multe altele pentru toți cei care vor căuta să evadeze din cotidian în fața marelui ecran.

Normele de igienă, distanțare socială și siguranță vor fi respectate cu strictețe, astfel încât vizitatorii să se bucure relaxați de revenirea la marele ecran și de o vizionare excelentă.

Programul complet al cinematografelor, împreună cu detalii despre bilete și promoții vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.