Acasă Fotbal CFR Cluj va juca meciurile de “acasă” în alt oraș! Șepcile roșii...

CFR Cluj va juca meciurile de “acasă” în alt oraș! Șepcile roșii au “închis” Cluj Arena

0

Conducerea lui CFR Cluj a hotărât care este stadionul unde echipa își va disputa următoarele meciuri considerate pe teren propriu.

Oficialii campioanei României au hotărât să înlocuiască suprafața de joc de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, astfel că trupa lui Dan Petrescu va evolua pe altă arenă în următoarea perioadă. Conducerea lui CFR Cluj a avut ca primă opțiune „casa” rivalei U, Cluj Arena, dar suporterii „Șepcilor roșii” s-au opus cu vehemență.

Astfel, „feroviarii” au fost nevoiți să părăsească orașul, urmând să dispute următoarele întâlniri de pe teren propriu la Mediaș.

Conducerea lui CFR Cluj a hotărât să mute echipa pentru următoarele meciuri considerate pe teren propriu, în contextul în care pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu se schimbă suprafața de joc.

După ce au scos din calcule prima opțiune, Cluj Arena, din cauza suporterilor lui U Cluj, oficialii campioanei au ales în cele din urmă să opteze pentru Mediaș.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a explicat că oficialii lui CFR Cluj au avut tot dreptul să ceară să joace pe Cluj Arena, dar a menționat că au renunțat la această variantă pentru a nu agita apele, în contextul rivalității cu Universitatea.

„CFR are oameni responsabili in conducerea clubului.

Chiar dacă cererea lor este legală, ca urmare a pozițiilor exprimate de unele instituții abilitate, au decis sa joace meciul la Mediaș.

Prin aceasta se preîntâmpina nașterea sau escaladarea unei posibile stări de tensiune in oraș, pe fondul unei eventuale decizii”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe, potrivit Știri de Cluj.

Articolul precedentArdudul a obținut o nouă finanțare! Centru Etnografic Zona Codrului, la Baba Novac
Articolul următorNicolae Dică, la două luni de mandat! Ce vrea să schimbe la FCSB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.