Acasă Fotbal CFR CLUJ. Tatăl lui Ciprian Deac îl acuză pe Mandorlini! „L-a umilit...

CFR CLUJ. Tatăl lui Ciprian Deac îl acuză pe Mandorlini! „L-a umilit în casa lui!”

0

ACCENTE DE CONFLICT ÎN ECHIPA CFR CLUJ: TATĂL LUI CIPRIAN DEAC ACUZĂ TRATAMENT UMINITOR DIN PARTEA ANTRENORULUI ANDREA MANDORLINI

Situația tensionată din cadrul echipei CFR Cluj se adâncește, iar tatăl fotbalistului Ciprian Deac, Ioan Deac, a ridicat acuzații grave la adresa antrenorului Andrea Mandorlini. Deac, un jucător cu experiență și fostă piesă de bază în sezoanele anterioare, se confruntă cu o perioadă în care a pierdut statutul de titular și a fost folosit limitat în ultimele partide.

Ioan Deac a declarat că antrenorul italian nu i-a oferit fiului său explicații clare cu privire la situația sa în echipă, acuzând lipsa de comunicare și transparență. De asemenea, a sugerat că Deac ar fi fost exclus din echipă pentru a face loc altor jucători aduși în vară de Mandorlini.

“Tatăl fotbalistului bănuiește că italianul l-a îndepărtat pe Ciprian pentru a le face loc jucătorilor pe care i-a adus în vară”, a declarat Ioan Deac, adăugând că situația este cu atât mai frustrantă cu cât nu există explicații clare și respect față de jucător.

Tatăl lui Ciprian Deac a subliniat momente umilitoare, precum scoaterea fiului său la încălzire și nerealizarea unei apariții în meci, considerând aceste acțiuni drept lipsă de respect. În plus, a evidențiat modificări apărute în echipă după ce Mandorlini și-a adus propriii jucători.

Această situație tensionată în echipa CFR Cluj indică posibile neînțelegeri și discordii interne, care pot avea un impact semnificativ asupra performanței echipei pe teren. Rămâne de văzut cum va gestiona clubul această situație și dacă vor fi intervenții pentru a restabili armonia în echipă.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.