Acasă Fotbal CFR Cluj întâlnește poate cel mai slab Dinamo din istorie! Prunea este...

CFR Cluj întâlnește poate cel mai slab Dinamo din istorie! Prunea este însă optimist :)

0

Dinamo se află într-o poziție critică în Liga 1, cu doar opt puncte acumulate în 14 runde și fără victorie din etapa a 13. Situația sportivă a clubului îl face pe Florin Prunea să spună că există pericolul real ca Dinamo să retrogradeze în acest sezon, având în vedere și că în play-out se vor disputa doar nouă jocuri.

În ciuda lipsei de rezultate din acest sezon, Florin Prunea se așteaptă ca Dinamo să producă surpriza în această rundă și să o învingă pe CFR Cluj, campioana ultimelor patru ediții de Liga 1 și liderul actual.

De asemenea, Florin Prunea a transmis că Deian Sorescu va fi jucătorul care va face diferența, pentru a-i demonstra lui Mircea Rednic că a greșit când l-a criticat și l-a exclus din lot.

Eu sunt convins că Dinamo câștigă cu CFR Cluj. Văd ce se întâmplă în ultimele zile. O să vedeți, până și relația cu Sorescu, la cum a fost gestionată. O să vedeți cum o să joace Sorescu meciul ăsta cu CFR”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Matinal.

La conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, programată duminică, de la 18:30, în direct la Digi Sport 1, Mircea Rednic a fost pus pe glume.

Atmosfera e bună, băieții sunt mult mai responsabili. Dacă nici pe CFR nu-i batem, pe cine mai batem? (n.r. râde). Este o șansă pentru noi de a aduce suporterii lângă noi”, a spus Mircea Rednic.

Adsense