Acasă Fotbal CFR Cluj a mai luat un fundaș de la FC Botoșani

CFR Cluj a mai luat un fundaș de la FC Botoșani

0

CFR Cluj continuă să se întărească în perioada de mercato din această vară, iar una dintre echipele din Liga 1 care o întăresc pe campioana României este FC Botoșani.

Deși în trecut FCSB era cea care cumpăra cei mai mulți jucători de la gruparea antrenată de Marius Croitoru, lucrurile s-au schimbat în această vară. Astfel, formația condusă de Marius Șumdică a ajuns la un acord cu FC Botoșani pentru transferul unui fundaș central care a impresionat în sezonul precedent din Liga 1.

CFR Cluj și FC Botoșani s-au înțeles asupra transferului lui Ulrich Meleke, fundașul central în vârstă de 22 de ani care a ajuns la formația moldovenilor în februarie 2021 și care mai avea contract cu Botoșani până în vara anului 2024.

Conform GSP.ro, Ulrich Meleke a ajuns azi noapte la Cluj Napoca și va efectua vizita medicală în cursul acestei zile. În cazul în care totul va ieși bine, atunci fotbalistul ivorian în vârstă de 22 de ani va semna cu trupa condusă de Marius Șumudică. Pentru ca Meleke să ajungă la campioana României, oficialii au plătit 250.000 de euro pentru transferul său.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.