Scandarea ironică a adversarilor devine exprimarea realității dezastruoase. Echipa are golaveraj 1-7 din ultimele două meciuri, cu Viitorul și cu CFR, și va avea de tras ca să scape de retrogradare

Cine credea că Dinamo are nevoie de un președinte nou, pentru că Alexandru David nu s-ar pricepe la fotbal, ar trebui să înțeleagă acum că fostul ziarist pe care Negoiță l-a promovat șef în Ștefan cel Mare e unicul priceput din club. David a anunțat de o jumătate de an că obiectivul clubului a devenit salvarea de la retrogradare.

El a evaluat corect nivelul propriu de competență, lotul, seriozitatea planurilor pe care le alcătuiește conducerea și a ajuns la singura concluzie corectă: “Cu mine și cu Negoiță șefi, aveți noroc dacă mai rămâneți în Liga 1”.

Mișcarea disperată, pasarea societății și a vestiarului în brațele lui Mircea Rednic, nu produce nici ea rezultatele pe care le urmăreau “câinii”. Arată la fel ca așa zisele proiecte Miriuță, Bratu, Niculescu.

Rednic e în stare să cumpere aur la preț mic, nu e capabil să transforme niște metale ordinare ca un alchimist. Cuplul de stoperi Popescu-Katsikas nu a funcționat niciodată, indiferent de numele care s-a aflat pe bancă, deci cum ar putea un tehnician să găsească o formulă magică pentru cei mai lenți și mai rudimentari fundași centrali din istoria clubului?
Ei doi și Penedo sunt gardieni de comedie, doar apariția lor în careul lui Dinamo îi invită pe adversari să atace, indiferent de tactica inițială a oaspeților. E păcat să nu profiți cum a făcut Păun, care s-a strecurat cu mingea ca printre orbi la primul gol al Clujului.

Când arbitrii nu văd un ofsaid, n-apucă nimeni să vadă vreo reluare, că se repede Katsikas și produce un penalty din care campioana încheie emoțiile. Va fi o nouă înfrângere a lui Dinamo.

A doua la trei goluri diferență, după 1-4 la Ovidiu. Țucudean stabilește rezultatul final, 0-3 cu o execuție de Van Basten, un exterior din alergare. Din bara de sus, balonul s-a îngropat în poartă. Țucudean a jucat la Dinamo recent și erau vremuri un pic mai bune. Și mai în urmă, a fost și mai bine. Un moment ca ăsta e imposibil de găsit din 1947 până azi.