Acasă Actualitatea Cerșetori amendați zi de zi la Satu Mare! După care se întorc...

Cerșetori amendați zi de zi la Satu Mare! După care se întorc să ceară bani trecătorilor

0

La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a faptelor antisociale.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat  peste 60 de  sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de peste 18 600 de lei.

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 15 mai a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ, aplicând peste 185 de sancțiuni contravenționale.  

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 67.000 de lei. 

Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.