Acasă Actualitatea Cea mai celebră purcelușă de pe TikTok e din Satu Mare! Luna...

Cea mai celebră purcelușă de pe TikTok e din Satu Mare! Luna va ajung personaj de poveste

0

În era digitală, popularitatea pe rețelele sociale poate transforma vieți și crea vedete din cele mai neașteptate colțuri ale lumii. Acesta este cazul Lunei, o purcelușă vietnameză din Satu Mare, care a cucerit inimile a milioane de oameni pe TikTok și Instagram. Ceea ce a început ca un gest de compasiune din partea Andrei Horotan, stăpâna Lunei, s-a transformat într-o poveste remarcabilă, demnă de o carte ilustrată pentru copii.

Povestea Lunei începe într-o zi geroasă de iarnă, acum trei ani, când Andra Horotan a găsit un pui de purcel vietnamez abandonat pe un câmp. Micuța vietnameză, care cântărea doar 250 de grame și avea două luni, era atât de mică încât Andra nu a putut inițial să identifice dacă era un iepure sau un porc. Cu multă grijă și informații obținute din documentarea despre creșterea porcilor vietnamezi, Andra a reușit să o hrănească pe Luna cu lapte de capră, folosind o seringă.

De la acel moment, Luna a crescut și s-a dezvoltat, ajungând acum la o greutate de 120 de kilograme. În ciuda dimensiunilor ei impresionante, Luna este tratată ca un membru al familiei Horotan, având propriul spațiu de locuit, amenajat cu toate facilitățile necesare, inclusiv un calorifer, geam, covor și un bec pe senzori. Este iubitoare și protectoare cu stăpânii săi, dar devine agresivă când cineva străin încearcă să intre în curte.

Pe rețelele sociale, Luna a devenit un fenomen. Filmulețele cu ea atrag milioane de vizualizări, iar purcelușa vietnameză are admiratori din întreaga lume. Cunoscută pentru drăgălășenia și trăsnăile ei, Luna a captivat publicul prin personalitatea ei jucăușă și aparițiile memorabile pe TikTok și Instagram.

Inspirată de popularitatea Lunei, Andra Horotan a decis să scrie o carte ilustrată pentru copii, bazată pe viața purcelușei sale. Cartea va relata întâmplări reale din viața Lunei, făcând-o prima purcelușă din România cu propria biografie. Proiectul nu se oprește aici; Andra Horotan are planuri de a lansa o serie de volume educative, care vor încuraja comportamente adecvate la copii prin exemple din rutina zilnică a Lunei.

Visurile Andrei Horotan pentru Luna nu se opresc doar la cărți. Ea plănuiește să transforme povestea Lunei într-o serie de desene animate, aducând astfel jucăușa purcelușă și mai aproape de inimile copiilor din întreaga lume.

Luna de la Satu Mare nu este doar un simplu animal de companie. Ea este o sursă de inspirație și un exemplu viu al impactului pe care iubirea, grija și rețelele sociale îl pot avea asupra vieții unui animal. Povestea Lunei ne amintește că, uneori, cele mai frumoase povești se nasc din cele mai neașteptate întâlniri.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.