Acasă Fotbal Ce schimbări poate aduce Edi Iordănescu la FCSB!

Ce schimbări poate aduce Edi Iordănescu la FCSB!

0

Plecat de la CFR Cluj la finalul sezonului trecut, deși a câștigat campionatul cu formația din Gruia, Edi Iordănescu revine la FCSB, acolo unde a fost antrenor interimar în septembrie 2010, iar între octombrie 2011 și martie 2012 a fost „secund” la formația roș-albastră, sub Ilie Stan.

Iordănescu găsește echipa într-o situație complicată: la 7 puncte de CFR Cluj, după doar cinci etape, și eliminată din Conference League. Gazeta Sporturilor îți prezintă 3 schimbări pe care Iordănescu le poate aduce la FCSB

Gigi Becali i-a promis lui Edi Iordănescu că nu se va implica peste el la echipă, iar antrenorul are deja un avantaj față ultimii tehnicieni ai roș-albaștrilor. Iordănescu este cunoscut ca un antrenor riguros, care impune o disciplină exemplară la echipele sale. 

Ajutat și de autoritatea dată de decizia lui Becali de a nu se băga peste el, Iordănescu are toate șansele să se impună în fața jucătorilor, să aducă liniște la lot, astfel încâtrăbufniri precum cele ale lui Florin Tănase să nu mai aibă loc.

Numele Iordănescu înseamnă enorm pentru fanii FCSB! Aducerea lui Edi pe bancă, un antrenor apropiat de culorile roș-albastre va fi un alt plus pentru trupa lui Becali și pentru tehnician.

Această decizie îi va aduce lui Becali liniște în ceea ce privește relația cu suporterii. Înainte de startul sezonului, fanii voiau un antrenor cu experiență și care să fie apropiat de FCSB. Au discutat cu Laurențiu Reghecampf, l-au dorit pe Olăroiu și s-au opus vehement aducerii lui Șumudică.

Acum, după aducerea lui Iordănescu, suporterii primesc ceea ce și-au dorit: un antrenor cu experiență, care să ia singur deciziile în club. Astfel, pot uita de disputele cu Gigi Becali, spre beneficiul echipei.

Edi Iordănescu i-a obșinuit pe suporterii echipelor sale cu un stil de joc ofensiv, dar și cu o organizare defensivă foarte bună.

FCSB nu a strălucit în acest sezon în atac (7 goluri în 5 etape), iar defensiva a dat de multe semne de slăbiciune (4 goluri în 5 etape), astfel că venirea lui Iordănescu junior are toate șansele să aibă un efect imediat.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.