Acasă Actualitatea Ce ne place, nereguli și recomandări la pasarela pietonală din Satu Mare

Ce ne place, nereguli și recomandări la pasarela pietonală din Satu Mare

3

Pasarela pietonală peste râul Someș din municipiul Satu Mare a fost inaugurată vineri, 10 mai, în prima zi de campanie electorală, aducând cu sine promisiunea unei noi ere în ceea ce privește mobilitatea și accesibilitatea în oraș.

Iată de ce ne place:

 1. Utilitatea pentru pietoni: Această structură impresionantă servește drept un mijloc esențial de traversare pentru pietoni, facilitând legătura între cele două maluri ale Someșului și între diversele puncte de interes din zonă.
 2. Impunătoare și futuristă: Designul său futurist și dimensiunile sale impresionante conferă pasarelei un aspect impunător, care atrage privirile și inspiră un sentiment de progres și modernitate.
 3. O nouă opțiune de traversare: Inaugurarea pasarelei aduce o nouă opțiune de traversare a râului Someș, oferind locuitorilor un mod sigur și confortabil de a ajunge dintr-o parte în alta a orașului.
 4. Feeling de occident: Pasarela pietonală aduce un strop din atmosfera urbană occidentală în Satu Mare, consolidând reputația orașului ca un centru modern și dinamic.
 5. Priveliște panoramică: Odată ajunși pe pasarelă, pietonii se pot bucura de o priveliște panoramică deosebită asupra râului Someș și a împrejurimilor, oferind o experiență estetică plăcută în timpul traversării.

Cu toate acestea, există și aspecte care ar putea fi îmbunătățite pentru a asigura o experiență optimă pentru utilizatori:

 1. Lipsa coșurilor de gunoi: Absența coșurilor de gunoi pe pasarelă poate duce la acumularea de deșeuri și la poluarea vizuală a acestui spațiu public. Dar poate urmează să apară și coșurilw.
 2. Prea multe culori: Designul pasarelei ar putea beneficia de o abordare mai sobră și mai uniformă în ceea ce privește paleta de culori, pentru a oferi un aspect mai echilibrat și mai elegant.
 3. Delimitarea zonei pentru bicicliști: Este necesară o delimitare clară a zonei destinate bicicliștilor, pentru a preveni haosul și potențialele pericole în trafic. Nu apare niciunde dacă e permisă sau nu circulația pe bicicletă pe pasarelă.
 4. Accesibilitate pentru persoanele cu handicap: În ciuda importanței accesibilității, liftul pentru persoanele cu handicap nu a fost disponibil la inaugurare, sugerând necesitatea unei îmbunătățiri a facilităților pentru toți utilizatorii.
 5. Plase laterale pentru siguranță: Adăugarea plaselor laterale ar putea fi utilă pentru a asigura o experiență de traversare mai sigură și mai confortabilă, prevenind potențialele situații periculoase.

A cikk automatikusan lefordítva magyarra

Gyalogos gyaloghíd átadása a Szamos folyó felett Szatmárnémetiben pénteken, május 10-én történt, az első választási kampány napján, új korszak ígéretét hozva a mobilitás és az elérhetőség terén a városban.

Ezért szeretjük:

Hasznosság gyalogosoknak: Ez az lenyűgöző szerkezet esszenciális átkelőként szolgál a gyalogosok számára, megkönnyítve a kapcsolatot a Szamos két partja között és a környékbeli különböző érdekes helyszínek között.

Impozáns és futurisztikus: A futurisztikus dizájn és az impozáns méretek miatt a gyaloghíd impozáns megjelenést kölcsönöz, amely vonzza a tekinteteket, és elősegíti a fejlődés és a modernitás érzését.

Új átkelési lehetőség: A gyaloghíd átadása új átkelési lehetőséget kínál a Szamos folyón, biztonságos és kényelmes módot kínálva a lakosoknak a város két része közötti utazáshoz.

Nyugati hangulat: A gyalogos gyaloghíd egy darabka nyugati városi hangulatot visz Szatmárnémetibe, erősítve a város reputációját mint modern és dinamikus központ.

Panorámás kilátás: Miután a gyalogosok felértek a hídra, élvezhetik a Szamos folyó és környezete lenyűgöző panorámáját, kellemes esztétikai élményt nyújtva az átkelés során.

Mindazonáltal vannak olyan területek, amelyek javíthatók annak érdekében, hogy optimális élményt nyújtsanak a felhasználók számára:

Szemetesek hiánya: A szemetesek hiánya a gyaloghídon szemét felhalmozódásához és a nyilvános tér vizuális szennyezéséhez vezethet. De lehet, hogy még megjelennek a szemetesek.

Túl sok szín: A gyaloghíd tervezése lehetne visszafogottabb és egységesebb színválasztással, hogy kiegyensúlyozottabb és elegánsabb megjelenést biztosítson.

A biciklisták területének elhatárolása: Szükség van a biciklisták területének világos elhatárolására annak érdekében, hogy megakadályozzuk a forgalmi káoszt és a potenciális veszélyeket. Nem tűnik fel sehol, hogy a gyaloghídon lehet-e biciklizni vagy sem.

Akadálymentes hozzáférés: Annak ellenére, hogy az akadálymentes hozzáférés fontossága, a mozgáskorlátozottak számára kialakított lift nem volt elérhető az átadáskor, ami azt sugallja, hogy szükség van az összes felhasználó számára nyújtott szolgáltatások javítására.

Biztonsági oldalfalak: A hálók oldalfalak hozzáadása hasznos lehet a biztonságosabb és kényelmesebb átkelés biztosításához, megakadályozva a potenciálisan veszélyes helyzeteket.

Adsense

3 COMENTARII

 1. […] Ce ne place, nereguli și recomandări la pasarela pietonală din Satu Mare Manifestările dedicate Zilei Independenței Naționale a României, la Satu Mare Sătmărean prins la volan cu substanțe interzise în Negrești-Oaș! Se fac cercetări VIDEO. A început târgul liceelor din Satu Mare! Vânzător ambulant de lucruri contrafăcute din alt județ, prins de polițiștii sătmăreni ToateExternăJudețeanăNațională […]

 2. Pasarela asta (si cea viitoare) sunt un fel de sali de sport in satele izolate. Complet inutile, extrem de scumpe, dar vizibile si utile in campaniile electorale. N-o sa se plimbe mai nimeni pe ele.
  Mai bine ar face un spital de copii, de exemplu, sau locuri de parcare suficiente in cartiere, sau …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.