Acasă Lifestyle Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 13 ianuarie

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 13 ianuarie

0

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • M3gan
  • Mumiile: Aventuri Moderne

A picture containing text, person

Description automatically generatedM3GAN ( N15 )

PREMIERĂ: 13 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Thriller, SF, Horror

DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS:

M3GAN este o minune a inteligenței artificiale, o păpușă foarte apropiată de realitate, programată să fie cel mai bun companion al unui copil și cel mai mare aliat al unui părinte. Proiectată de geniala specialistă în robotică Gemma, jucăria de companie MEGAN poate asculta, privi și învăța în timp ce devine prietenă și profesoară, colegă de joacă și protectoare pentru copilul la care este conectată.

Când Gemma devine brusc tutore nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady, se simte nesigură și nepregătită să fie părinte. Supusă unei presiuni intense la serviciu, Gemma decide să conecteze prototipul ei M3GAN cu Cady în încercarea de a rezolva ambele probleme – o decizie care va avea consecințe inimaginabile.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂhttps://bit.ly/3ZyCDAv

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂhttps://bit.ly/3vXabuA

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3ZngHbK

A picture containing text

Description automatically generatedMUMIILE: AVENTURI MODERNE ( AG )

PREMIERĂ: 13 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS:

Animația lui Juan Jesús García Galocha spune povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre, unde pornesc în căutarea unui inel antic care a aparținut familiei regale și care a fost furat de prea ambițiosul arheolog Lord Carnaby.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂhttps://bit.ly/3W7cki1

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3ip3e2h

PROMOȚIE FAMILY PACK

Text

Description automatically generated with low confidence

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.