Acasă Fotbal Careianul Istvan Kovacs, la primul meci de la Euro 2020! Câți bani...

Careianul Istvan Kovacs, la primul meci de la Euro 2020! Câți bani primesc arbitrii

0
PARIS, FRANCE - MARCH 25: referee Istvan Kovacs during the EURO Qualifier match between France v Iceland at the Stade de France on March 25, 2019 in Paris France (Photo by Jeroen Meuwsen/Soccrates/Getty Images)

Două brigăzi de arbitri din România sunt prezente la Euro 2020 din această perioadă. Iar luni, la Polonia – Slovacia arădeanul Ovidiu Hațegan va oficia un meci din grupa E, tocmai la Sankt Petersburg (Rusia).

Partida va începe la ora 19.00, fiind primul duel al grupei E de la Euro. Ovidiu Hațegan va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, în timp ce Istvan Kovacs din Carei va fi rezervă la acest joc. Al cincilea oficial a fost desemnat Vasile Marinescu, în timp ce observatori UEFA, pentru arbitri și delegat sunt Pascal Pierre Garibian din Franța și Artur Azaryan din Armenia.

Pe lângă prestigiul de a oficia la acest turneu final, UEFA oferă și o remunerație pe măsură arbitrilor prezenți. Pentru arbitri de centru, suma se ridică la 60.000 de dolari pe durata întregului turneu, în timp ce oficialii de la linie primesc 20.000 de dolari, iar arbitrul principal VAR 30.000 de dolari. Raportat la un meci, un central ia 5.000 de dolari, iar asistenții 2500.

PROGRAMUL, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DE LA EURO 2020, AICI

Articolul precedentFOTOGALERIE. O româncă cu rădăcini în Brașov, la Euro 2020! Va face furori în tribune
Articolul următorRugby: Știința Baia Mare a învins CSA Steaua în SuperLiga CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here