Acasă Informativ Caravana Educației, inițiată de TSD, periplu prin județul Satu Mare

Caravana Educației, inițiată de TSD, periplu prin județul Satu Mare

0

Proiectul TSD, menit să sprijine elevii claselor a VIII-a în perspectiva examenului de Evaluare Națională, a ajuns la Moftinu Mic. Elevii din comuna Moftin s-au înscris și au participat la meditațile gratuite de limba română și matematică.

Profesorii implicați în proiect, oferă lecții gratuite pentru elevii comunei aflați în pragul primului examen important din viața lor. 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞𝐢 își propune să ajungă în cât mai multe județe în perioada 02.05-12.06.2022, la cât mai mulți copii de clasa a VIII-a, oferindu-le un set de 10 meditații 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐄 la limba română și matematică.

În plus, elevii care vor dori să-și completeze lecțiile de la clasă, pot beneficia gratuit de programul video de lecții, accesând link-ul: https://caravanaeducatiei.ro/.

“Noi, tinerii social democrați sătmăreni, vedem în această inițiativă un proiect de viitor pentru viitorul tinerilor elevi, pe care ne dorim să-l implementăm anual, în cât mai multe localități din județul nostru!Multumim pentru sprijin și coordonare, președintelui PSD Satu Mare- Mircea Govor, pentru organizare, primarului comunei Moftin – David Gheorghe și conducerii școlii din Moftin și nu în cele din urmă pentru sprijinul acordat, Prefectului județului Satu Mare – Radu Roca și directorului de cancelarie al prefectului – Radu Iancu”, se arată în comunicatul TSD Satu Mare.

loading...
Articolul precedentȘofer sătmărean implicat într-un accident spectaculos! Vinovatul, fără permis, băut și drogat
Articolul următorIstvan Kovacs, printre centralii favoriți să arbitreze o finală din Europa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.