Acasă Fotbal Căpitanul Mario Camora își critică dur colegii de la CFR după eșecul...

Căpitanul Mario Camora își critică dur colegii de la CFR după eșecul cu Hermannstadt

0

Echipa CFR Cluj a suferit o înfrângere dureroasă în etapa a 15-a din Superliga, cu scorul de 0-1 în fața lui Hermannstadt. Acest rezultat a reprezentat o oportunitate ratată pentru CFR Cluj, care avea posibilitatea de a urca pe prima poziție a clasamentului, după înfrângerea suferită de FCSB în fața Rapidului, cu scorul de 1-2.

După partida dezamăgitoare, căpitanul echipei, Mario Camora, a exprimat nemulțumirea față de prestația colegilor săi. El a subliniat că echipa a avut multe ocazii, dar nu a reușit să le fructifice și să obțină victoria care ar fi adus-o pe primul loc. Camora a fost dur în criticile sale și a declarat că CFR Cluj trebuie să lucreze mai mult, să joace ca o echipă unită și să profite de fiecare oportunitate pentru a-și atinge obiectivele.

După această înfrângere, CFR Cluj se află pe locul doi în clasamentul Superligii, cu 30 de puncte, la un punct în spatele liderului FCSB și cu un punct în fața Rapidului. Echipa a acumulat nouă victorii, trei remize și trei înfrângeri în cele 15 meciuri disputate până acum în sezonul 2023-2024. Golaverajul formației clujene este de 28 de goluri marcate și 14 primite.

Mario Camora a subliniat că echipa trebuie să aibă încredere și să lucreze mai asiduu pentru a-și atinge obiectivul de a câștiga campionatul. El a menționat că următorul meci este crucial și trebuie să fie câștigat cu orice preț.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.