Acasă Actualitatea Cântăreață din Satu Mare, jefuită la o nuntă! I-a fost spartă mașina

Cântăreață din Satu Mare, jefuită la o nuntă! I-a fost spartă mașina

0

Bianca Rus, cântăreață cunoscută, a trăit un moment nefericit la o nuntă din Satu Mare, unde cânta într-un show special. Aceasta a purtat o rochie cu nasturi din aur, care a atras atenția invitaților. Cu toate acestea, a avut parte de un incident neplăcut.

După nuntă, în dimineața următoare, Bianca Rus a mers la mașină și a descoperit că geamantanul cu hainele de scenă, create special pentru ea de designeri vestimentari renumiți precum Florin Burescu și Beatrice Lianda, fusese furat. Mașina sa Mercedes a fost spartă, iar hoții au luat tot geamantanul cu hainele de pe ea.

Această experiență neplăcută a lăsat-o pe Bianca Rus indignată și afectată, deoarece a pierdut haine semnate de designeri și va trebui să își achiziționeze altele pentru viitoarele ei apariții în cadrul evenimentelor la care cântă.

Dimineața de după nuntă nu a fost deloc una fericită, deoarece am avut un șoc mare. Mi-am găsit Mercedesul deschis, fusese spart de niște bine-voitori, iar geamantanul cu haine de scenă ,semnate Florin Burescu și de Beatrice Lianda, nu mai era. Valiza dispăruse, ca prin minune! Mi-au luat hainele de pe mine, practic!”, a povestit Bianca Rus, indignată, pentru Click!

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.