Acasă Actualitatea Candidatul PSD la Primărie, Radu Roca are ca prioritate investiția într-un stadion...

Candidatul PSD la Primărie, Radu Roca are ca prioritate investiția într-un stadion de ultimă generație

0

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni la sediul PSD Satu Mare, candidatul la Primărie, Radu Roca, alături de Raul Băbțan, a discutat despre planurile de modernizare a stadionului Olimpia – Daniel Prodan din municipiu. Radu Roca a subliniat importanța sportului pentru comunitatea sătmăreană și a evidențiat necesitatea unui stadion modernizat care să continue tradiția de excelență a fotbalului în Satu Mare.

“Știm cu toții cât de mult iubesc sătmărenii sportul și, în special, fotbalul. Stadionul din Satu Mare, ce poartă cu mândrie numele lui Didi Prodan, merită să fie modernizat pentru a continua tradiția de excelență, reflectând standardele internaționale în fotbal,” a declarat Radu Roca.

După conferință, Radu Roca a vizitat stadionul Olimpia – Daniel Prodan și a transmis un mesaj video către comunitatea locală, reafirmând angajamentul său de a aduce un suflu nou în sportul sătmărean prin modernizarea infrastructurii sportive.

“Știm cu toții cât de mult iubesc sătmărenii fotbalul. Este o parte integrantă a identității noastre, iar un stadion modern va consolida legătura noastră cu acest sport și va aduce un suflu nou în comunitatea noastră,” a adăugat Roca.

Modernizarea stadionului este văzută ca un pas important pentru a oferi condiții adecvate pentru jucători și suporteri, precum și pentru a atrage evenimente sportive de talie națională și internațională. Radu Roca a promis că va lucra îndeaproape cu autoritățile locale și cu specialiștii din domeniu pentru a transforma acest proiect în realitate.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense