Acasă Informativ Candidatul Liviu Pop (ADU) la președinția Consiliului Județean s-a întâlnit cu locuitorii...

Candidatul Liviu Pop (ADU) la președinția Consiliului Județean s-a întâlnit cu locuitorii din Bixad

0

Ziua de miercuri a fost dedicată campaniei electorale în zona Bixad, unde consilierul județean Liviu Pop, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare din partea Alianței Dreapta Unită USR-PMP, a participat alături de colegii săi. Acesta s-a aflat alături de viceprimarul Marcus Gheorghe, candidat la funcția de primar al comunei Bixad, și a vizitat mai multe comune din regiune pentru a discuta cu cetățenii.

Cu doar o săptămână și câteva zile rămase până la alegerile din 9 iunie 2024, Liviu Pop continuă să își desfășoare campania electorală prin contact direct cu locuitorii județului. În cadrul întâlnirilor de azi, acesta a avut ocazia să afle problemele și preocupările oamenilor.

Zi de campanie azi alături de colegii din zona Bixad, împreună cu dl viceprimar Mărcuș Gheorghe, candidat la funcția de primar al comunei Bixad și în comunele din zonă. Mult succes în continuare tuturor celor care candidează la alegerile din 9 iunie 2024,” a declarat Liviu Pop într-o postare pe rețelele de socializare.

Vizitele și discuțiile din teren sunt importante pentru Liviu Pop, acesta dorind să fie cât mai aproape de nevoile comunității. În plus, Pop și-a promovat proiectele și inițiativele pentru viitor, menționând că este important ca cetățenii să fie bine informați și să înțeleagă viziunea sa pentru dezvoltarea județului Satu Mare.

Totodată, Liviu Pop și-a arătat susținerea pentru colegii săi din Alianța Dreapta Unită, inclusiv pentru viceprimarul Marcus Gheorghe. Echipa sa lucrează împreună pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a răspunde eficient provocărilor din fiecare comunitate.

Campania electorală a Alianței Dreapta Unită pune accentul pe transparență, implicare și colaborare, valori pe care Liviu Pop le consideră fundamentale pentru un management eficient al județului. Alegerile din 9 iunie 2024 se apropie cu pași repezi, iar Liviu Pop continuă să își mobilizeze echipa și să își intensifice eforturile pentru a câștiga încrederea cetățenilor.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – PMP Satu Mare
Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu
COD mandatar financiar coordonator: 21240022

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.