Acasă Actualitatea Candidatul la Primăria Satu Mare, Radu Roca a ascultat doleanțele cetățenilor de...

Candidatul la Primăria Satu Mare, Radu Roca a ascultat doleanțele cetățenilor de pe Căprioarei

0

Am stat de vorbă cu sătmărenii din zona străzii Căprioarei și am avut ocazia să ascult nemulțumirile și preocupările lor. Unii locuitori și-au exprimat nemultumirile legate de lipsa de utilități și de starea precară a drumului.

Această zonă, ca multe altele, are nevoie de atenție și intervenții rapide pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor. Accesul la utilități de bază, precum apă curentă, canalizare și gaz, este fundamental pentru orice comunitate modernă. De asemenea, un drum asfaltat nu doar că îmbunătățește accesibilitatea, dar contribuie și la siguranța și confortul zilnic al oamenilor.

Este esențial ca administrația locală să colaboreze eficient și să prioritizeze investițiile în infrastructură, pentru a răspunde nevoilor urgente ale cetățenilor, iar aceste investiții le putem realiza dacă echipa noastră ajunge la conducerea Primăriei Satu Mare.

Împreună, putem construi un Satu Mare mai prosper, unde fiecare zonă este tratată cu respect și grijă, iar nevoile tuturor locuitorilor sunt ascultate.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.