Acasă Actualitatea FOTO. Bucurie mare în familia papagalului Rico! A fost salvat de pompierii...

FOTO. Bucurie mare în familia papagalului Rico! A fost salvat de pompierii sătmăreni

0

După mai bine de o oră, pompierii din cadrul ISU Someș Satu Mare au reușit să-l prindă pe papagalul Rico, care scăpase din colivia unei familii din cartierul Micro 17.

Proprietara a povestit pentru Dincolo de Sport că pasărea a scăpat sâmbătă dimineața, când a deschis ușa coliviei să îi dea mâncare. “Ieri dimineața (n.r. sâmbătă) a scăpat, nu ne gândeam că îl vom mai găsi. Apoi, în această dimineață (n.r. duminică), am ieșit pe balcon, l-am auzit ciripind și l-am văzut în copac. Atunci am sunat să vedem dacă este vreo șansă să îl prindem”, a spus doamna.

Salvatorii, care au folosit o autoutilitară dotată cu scară și o plasă specială de prindere, au reușit să captureze papagalul după o oră și jumătate, după ce s-au plimbat de la un copac la altul. Dar fericirea a fost mare, iar proprietare nu și-a putut ascunde emoțiile și bucuria când a văzut că pasărea este în siguranță. “Vă mulțumesc din suflet, suntem tare fericiți. Nu am crezut că îl vom mai vedea vreodată, vă sunt recunoscătoare!”, a exclamat doamna la încheierea misiunii pompierilor.

Rico este papagalul care a crescut alături de nepotul proprietarei și are peste 15 ani, iar toată lumea se atașase de el, de aceea revederea a fost pe măsură.

Articolul precedentFOTO-VIDEO. Intervenție inedită a pompierilor sătmăreni! Un papagal a scăpat din colivie
Articolul următorFOTOGALERIE. Antrenorul Olimpiei, Ion Dragomir, implicat într-un accident pe Valea Oltului! El și familia sunt bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here