Acasă Actualitatea BMW furat din Austria, depistat la Satu Mare! Mașina a fost confiscată

BMW furat din Austria, depistat la Satu Mare! Mașina a fost confiscată

0

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un autovehicul căutat de autoritățile din Austria. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Duminică, 04 februarie a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat un cetățean român în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Ilfov. Acesta conducea o autoutilitară înmatriculată în România.

Pe platforma tractată cu autoutilitara se afla un autoturism marca BMW 318, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Austriei. Polițistul de frontieră care a efectuat formalitățile de control a constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Austria, alertă introdusă în data de 26 ianuarie 2024, cu mențiunea bun căutat pentru confiscare – furt.

Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 60.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză polițiștii de frontieră sătmăreni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.