Acasă Fotbal Bilete la meciurile de acasă ale CSM Olimpia Satu Mare! Copiii sub...

Bilete la meciurile de acasă ale CSM Olimpia Satu Mare! Copiii sub 14 ani au intrare liberă

0

Echipa de fotbal CSM Olimpia Satu Mare se pregătește pentru începerea noului sezon al campionatului ligii a 3-a și aduce vești bune pentru suporteri. Începând cu meciul de sâmbătă, 26 august, de la ora 18, echipa va juca pe teren propriu împotriva echipei nou promovate ACS Crișul Sântandrei.

Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, locul unde se vor desfășura meciurile de acasă, a suferit îmbunătățiri semnificative în această vară, inclusiv prin montarea de noi scaune pe două sectoare ale stadionului. Această îmbunătățire a confortului spectatorilor va contribui la atmosfera plăcută a evenimentelor sportive.

Pentru a încuraja prezența suporterilor și a familiilor la meciurile de acasă, clubul CSM Olimpia Satu Mare a luat decizia de a oferi intrare liberă pentru copiii sub 14 ani la toate meciurile din acest sezon. În plus, biletele de intrare pentru ceilalți spectatori vor avea un preț accesibil de 8 lei.

De asemenea, în curând, suporterii vor putea achiziționa abonamente pentru sezonul de fotbal. Acestea vor fi disponibile în trei variante: abonamente simple la prețul de 100 lei pentru întreg sezonul, abonamente de susținere la 300 sau 500 lei, oferind astfel oportunitatea de a sprijini echipa într-un mod mai intens și dedicat.

Mai multe detalii găsiți aici:

@CSM Olimpia Satu Mare 

@csmolimpiaofficial 

@www.csmolimpia.ro

Adsense