Acasă Actualitatea Bilete de avion la prețuri reduse pentru sătmăreni! Oferte de Ziua Unirii de...

Bilete de avion la prețuri reduse pentru sătmăreni! Oferte de Ziua Unirii de pe Aeroportul Satu Mare

0

Compania de Transporturi Aeriene Române (Tarom) a lansat o ofertă specială pentru pasionații de călătorii. În această ofertă inedită, biletele de avion către mai multe destinații interne vor fi disponibile la prețuri reduse, cu achiziționarea acestora pe data de 24 ianuarie.

O oportunitate unică pentru iubitorii de călătorii care doresc să exploreze frumusețea și cultura locală a unor orașe din România.

Detalii despre Ofertă

Destinații Incluse

Tarom a inclus în oferta sa orașele Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara. Pasionații de călătorii sunt invitați să (re)conecteze la frumusețea locală și să (re)descopere aceste orașe în atmosfera caracteristică a lunii februarie.

Intervalul de Călătorie

Oferta este valabilă pentru călătorii în intervalul 17-24 februarie 2024, cuprinzând astfel perioada de la data achiziționării biletelor până la data ultimului retur.

Prețuri Avantajoase

Potrivit comunicatului emis de Tarom, prețurile de pornire sunt extrem de competitive. Biletele de avion vor putea fi achiziționate cu tarife începând de la 68 de euro pentru un zbor dus, cu plecare din București. Prețurile pentru retur încep de la 54 de euro, oferind astfel posibilitatea călătorilor de a beneficia de rute dus-întors la un tarif avantajos, începând de la 112 euro. Aceste tarife includ toate taxele și beneficiile precum bagajul de cală de 23 de kilograme, bagajul de mână de 8 kilograme și check-in gratuit.

Termene și Condiții

Tarom menționează că oferta este valabilă în limita locurilor disponibile și este supusă unor termene și condiții specifice. De asemenea, este important de precizat că aceste tarife avantajoase se aplică pentru călătoriile în perioada menționată și sunt destinate celor care doresc să evite aglomerația marilor orașe, optând pentru o escapadă de iarnă în această perioadă căutată pentru relaxare și distracție.

Prin această inițiativă, Tarom își propune să sărbătorească nu doar Mica Unire a Principatelor Române, ci și să ofere călătorilor o oportunitate de a descoperi și aprecia diversitatea și frumusețea țării într-un mod accesibil și confortabil. Astfel, această ofertă vine în întâmpinarea celor care doresc să exploreze și să se bucure de ceea ce România are mai frumos de oferit.

Adsense