Acasă Fotbal Bilete cu 500 de lei la meciurile FCSB-ului în sezonul următor! Va...

Bilete cu 500 de lei la meciurile FCSB-ului în sezonul următor! Va mai avea Becali stadionul plin?

1

Gigi Becali a anunțat o decizie surprinzătoare privind prețurile biletelor pentru meciurile echipei FCSB în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Patronul clubului se arată încrezător că va obține un impresionant profit din vânzarea tichetelor, având în vedere reușita echipei pe terenul intern în această stagiune.

Cu un avans de zece puncte față de principalii rivali din Superligă, FCSB se află în pole-position pentru a câștiga titlul național și implicit pentru a se califica în prestigioasa competiție europeană. Astfel, Gigi Becali a anunțat că biletele pentru meciurile din Liga Campionilor vor fi comercializate la prețul de 100 de euro, un tarif destul de ridicat pentru suporterii români, dar justificat de perspectivele financiare oferite de participarea în această competiție de top.

Patronul roș-albaștrilor își dorește ca FCSB să se impună nu doar în campionatul intern, ci și în Liga Campionilor.

Acum, dacă te duci în Liga Campionilor, iei 50 de milioane. Păi numai din bilete iei zece milioane. 50.000 de spectatori la fiecare meci. Zece milioane iei numai din bilete. Încet – încet, crește și în România economia. Crește și la noi prețul. O să pun și eu 100 de euro biletul. Vrei să vezi FCSB în Liga Campionilor? 100 de euro biletul. 500 de lei, 300 de lei”, a dezvăluit Gigi Becali, conform Fanatik.

Adsense

1 COMENTARIU