Acasă Fotbal Becali face un nou transfer de Champions League! E african

Becali face un nou transfer de Champions League! E african

1

Gigi Becali pregătește o mutare surpriză pentru FCSB prin aducerea lui Luther Singh, atacantul sud-african de 26 de ani care a rămas liber de contract după plecarea de la FK Cukaricki din Serbia. Cunoscut pentru perioadele petrecute în Portugalia și Serbia, Singh este pregătit să se alăture echipei campioane a României.

Singh, care a evoluat anterior la echipe precum Pacos de Ferreira în Primeira Liga portugheză și FK Cukaricki în Serbia, și-a atras atenția mai multor cluburi, dar a ales să accepte oferta din partea FCSB, refuzând propuneri de la Zamalek și Ismaily din Egipt.

“Sunt foarte încântat să ajung la FCSB și să încep o nouă etapă în cariera mea. Clubul are o tradiție bogată și o bază de fani pasionați, iar acest lucru m-a determinat să aleg să vin aici”, a declarat Singh într-o discuție recentă.

Transferul lui Singh vine ca o continuare a strategiei echipei FCSB de a atrage talente internaționale, exemplificată și de aducerea lui Siyabonga Ngezana în sezonul anterior, de la Kaizer Chiefs din Africa de Sud.

Antrenorii Elias Charalambous și Mihai Pintilii au fost impresionați de profilul lui Singh, văzându-l ca pe un jucător cu potențialul de a aduce plus valoare în atacul echipei în următoarea stagiune. Singh a bifat până acum 16 partide pentru FK Cukaricki, contribuind cu două goluri, dar a avut cea mai prolifică perioadă a carierei sale în Portugal cu Pacos de Ferreira, unde a înscris cinci goluri și a oferit cinci pase decisive.

Cu semnătura aproape de finalizare, Singh se va alătura curând echipei FCSB în pregătirile pentru noul sezon, aducând cu el experiența și determinarea de a se impune în fotbalul românesc.

English version

Gigi Becali is preparing a surprise move for FCSB with the acquisition of Luther Singh, the 26-year-old South African forward who recently became a free agent after departing from FK Cukaricki in Serbia. Well-traveled across Portugal and Serbia, Singh is poised to join the reigning champions of Romania.

Singh, who previously featured for clubs like Pacos de Ferreira in the Portuguese Primeira Liga and FK Cukaricki in Serbia, has garnered interest from several clubs but has chosen to accept FCSB’s offer, turning down proposals from Zamalek and Ismaily in Egypt.

“I am very excited to join FCSB and begin a new chapter in my career. The club has a rich tradition and a passionate fan base, which influenced my decision to come here,” Singh stated in a recent discussion.

Singh’s transfer follows FCSB’s strategy of attracting international talents, as seen with the signing of Siyabonga Ngezana from Kaizer Chiefs of South Africa in the previous season.

Coaches Elias Charalambous and Mihai Pintilii have been impressed with Singh’s profile, viewing him as a player capable of adding value to the team’s attack in the upcoming season. Singh has appeared in 16 matches for FK Cukaricki, contributing two goals, but enjoyed his most prolific spell in Portugal with Pacos de Ferreira, where he scored five goals and provided five assists.

Adsense

1 COMENTARIU

  1. eu il intreb pe premieru romaniei, noi cei ce am fost nevoiti de soarta si am scapat cu viata, din nemoloasele boli, pe care le am contractat fara voia noastra, nu suntem romani, domnule ciolacu, sau suntem romani numai la vot, pt voi, fiind batuti de soarta, fiind salariati, in acest timp, am fost nevoiti sa ne pensionam medical, pe o perioada de 5–10—15—20 ani, acest lucru nexistand in cartea de munca ceea ce inseamna, ca nici la vechime nu figuram, pt a fi luati in seama, cu noi ce faceti, numai ca nu ne strangeti pe un stadion, sa ne impuscati cum dorea vadim tudor.