Acasă Actualitatea Barmaniță violată în plină zi în zona Burdea din Satu Mare! Ce...

Barmaniță violată în plină zi în zona Burdea din Satu Mare! Ce spune poliția

0

Marți, 6 decembrie, poliția din Satu Mare a fost sesizată cu privire la o agresiune sexuală asupra unei femei într-un bar din municipiu. După verificări, s-a constatat că un bărbat de 35 de ani, din Moftin, a constrâns prin acte de violență o femeie de 35 de ani să întrețină raporturi sexuale cu el, în interiorul localului.

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar ulterior, în data de 7 decembrie, s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Ancheta continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Poliția a asigurat că în toate etapele procesului penal, persoanele implicate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, inclusiv prezumția de nevinovăție.

“La data de 6 decembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată, într-un local situat în municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani, din Moftin, ar fi constrâns, prin acte de violență, o femeie de 35 de ani, pentru a întreține raporturi sexuale cu acesta, faptă consumată în incinta localului. 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 7 decembrie, față de acesta s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.  Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție”, scrie în comunicatul remis de IPJ Satu Mare.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.