Acasă Actualitatea BAC 2024. Ea este eleva de la Colegiul Mihai Eminescu! Are cea...

BAC 2024. Ea este eleva de la Colegiul Mihai Eminescu! Are cea mai mare notă din Satu Mare

1

Absolvenții de liceu au trecut luni prin emoții mari, după ce au fost afișate notele la Bacalureat 2024.

Conform notelor inițiale, anul acesta Satu Mare a rămas fără nota 10 la BAC. Desigur, se pot depune contestații, iar notele finale vor fi afișate pe 12 iulie.

Cea mai mare notă din județ a fost obținută de Andra Maria Mateș, absolventă a clasei a XII-a B, de la Colegiul Național Mihai Eminescu, cu 9.96, foarte aproape de 10, conform Dincolo de Sport. A doua cea mai mare notă a fost obținută la Colegiul Național Ioan Slavici, 9.91 și îi aparține Alexandrei Osvath. Tot de la Colegiul Slavici vine și una dintre notele de 9.9, obținută de Raluca Morar.

Andra știe și unde va merge mai departe. Va urma cursurile Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, la Facultatea de Informatică, unde a intrat deja cu notă maximă.

“Sunt admisă cu 10 la Facultatea de Informatică de la UBB Cluj-Napoca, urmare a rezultatului obținut la Concursul de Matematică – Informatică UBB la care am participat în clasa a clasa a XI-a. Examenul mi s-a părut destul de ușor, cele mai multe emoții le-am avut pentru proba de limba și literatura română”, a declarat pentru DDS, Andra Mateș.

Această știre a apărut prima dată pe www.dincolodesport.eu

Adsense

1 COMENTARIU