După două luni de pauză, Liga 2 se reia astăzi cu confruntarea dintre Chindia Târgovişte și Aerostar Bacău! Casele de pariuri de la noi au pregătit deja cote pentru pasionații eșalonului secund.

În acest moment, Petrolul Ploiești este marea favorită să termine pe prima poziție în L2, cota 2,50.

“Lupii” din Ploiești sunt urmați de Universitatea Cluj (3,00), Chindia Târgoviște (4,00) și Sportul Snagov (7,00). Fără drept de promovare, FC Argeș nu intră în top 5 echipe cu șanse să câștige eșalonul 2. Trupa lui Emil Săndoi are cota 20,00 să termine pe primul loc în clasament.

Și în acest an sunt trei posturi de televiziune din România care transmit în direct meciurile din L2. Telekom Sport, Digi și Look au contract cu Federația Română de Fotbal, iar în această etapă vor transmite 4 partide.

Vineri, de la ora 14:00, meciul Chindia – Aerostar, sâmbătă confruntările Academica Clinceni – Farul și Energeticianul – U Cluj, iar duminică întâlnirea dintre Pandurii și Petrolul.

Drepturile TV pentru Liga 2 sunt valabile pentru trei ani, adică până în sezonul 2020-2021 inclusiv.

Gazeta Sporturilor vă prezintă cele mai importante informații de la primele șase echipe din Liga 2, cu informații noi, planuri de promovare și schimbări la nivelul băncilor tehnice și al jucătorilor.