Acasă Informativ Aurelia Fedorca vrea să continue munca începută în Negrești Oaș! Vrea un...

Aurelia Fedorca vrea să continue munca începută în Negrești Oaș! Vrea un nou mandat de primar

1

Primarul actual al orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat într-un mesaj emoționant adresat comunității sale dragi. Cu un ton cald și plin de recunoștință, Fedorca și-a exprimat dorința de a continua munca începută acum 12 ani alături de locuitorii orașului, construind împreună un viitor mai bun pentru toți.

În mesajul său, primarul Fedorca evidențiază efortul comun depus de comunitate în fiecare proiect finalizat și în fiecare inițiativă reușită. Ea subliniază importanța încrederii, angajamentului și implicării locuitorilor în dezvoltarea orașului și îi încurajează să continue să fie parte activă a procesului decizional.

Cu o viziune clară și inspirată din suflet, primarul Fedorca aspiră către un viitor în care orașul Negrești Oaș să strălucească mai puternic și mai luminos ca niciodată. Ea subliniază importanța construirii nu doar a infrastructurii, ci și a legăturilor puternice între locuitori, comunități și generații.

În final, Fedorca își invită comunitatea să se alăture în acest nou capitol al dezvoltării orașului și să continue să scrie împreună istoria acestuia. Ea își exprimă încrederea în sprijinul și pasiunea locuitorilor pentru a face posibil acest nou început și îi îndeamnă să se mobilizeze și să meargă înainte cu încredere și speranță.

Mesajul primarului Aurelia Fedorca este un apel la unitate și solidaritate în vederea construirii unui viitor mai bun pentru toți locuitorii orașului Negrești Oaș.

Iată mesajul Aureliei Fedorca de pe pagina de facebook:

Dragii mei negreșteni,

Am avut privilegiul și bucuria de a lucra în ultimii 12 ani alături de fiecare dintre voi, în toate mandatele mele de primar, construind împreună un viitor mai bun pentru comunitatea noastră. Fiecare proiect finalizat, fiecare inițiativă reușită, a fost impulsionată de încrederea, angajamentul și implicarea voastră alături de mine.

Astăzi, mă adresez vouă ca un prieten care a împărtășit cu voi bucuriile și provocările acestui drum. Am văzut dedicarea voastră, am lucrat umăr la umăr și am depășit împreună obstacolele. Împreună, am fost echipa câștigătoare de fiecare dată!

Acum, când mă pregătesc să candidez pentru un nou mandat, vă cer sprijinul nu doar ca primar, ci ca un membru al acestei comunități formidabile, o comunitate care a crescut printr-un efort comun.

Viziunea mea este una care emană din suflet și aspiră spre un viitor în care orașul nostru strălucește mai puternic și mai luminos ca niciodată. În această viziune, nu doar construim clădiri și infrastructură, ci și legături puternice între noi, între comunități și între generații.

Așadar, vă invit să vă alăturați în acest nou capitol, să continuăm să scriem împreună istoria orașului nostru. Haideți să dăm din nou dovadă de solidaritate și determinare și să ne angajăm pentru realizarea misiunii noastre comune pentru viitor.

Contez pe fiecare dintre voi, pe sprijinul și pe pasiunea voastră, pentru a face posibil acest nou început.

Să strângem împreună semnăturile necesare pentru depunerea candidaturii, să ne mobilizăm forțele și să mergem înainte cu încredere și speranță. Fiecare semnătură strânsă pentru candidatura mea pentru un nou mandat de primar al orașului Negrești-Oaș este un vot de încredere nu doar în viziunea mea, ci și în eforturile noastre colective, în ceea ce am construit împreună.

Cu recunoștință și apreciere pentru tot ce am realizat împreună, să construim viitorul cu suflet!

Primarul vostru,

Aurelia Fedorca

Adsense

1 COMENTARIU

  1. […] Aurelia Fedorca vrea să continue munca începută în Negrești Oaș! Vrea un nou mandat de primar Primul “transfer” făcut de PSD de la PNL în județul Satu Mare? Președintele PSD, Mircea Govor, urează Paște Fericit tuturor catolicilor din județul Satu Mare Liderii PSD prezenți la Bocicău, Tarna Mare, la invitația primarului Monica Sobius Sărbătoare mare la Bocicău! Mesajul lui Mircea Govor, șeful PSD Satu Mare ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.