Acasă Actualitatea Așa ceva mai rar! Danezi prinși încercând să intre fraudulos… în județul...

Așa ceva mai rar! Danezi prinși încercând să intre fraudulos… în județul Satu Mare

0

Poliţiştii de frontieră sătmăreni împreună cu autoritățile maghiare au reținut doi cetățeni danezi care au trecut ilegal frontieră din Ungaria în România cu ajutorul unui microbuz, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Temporar Bercu, distrugând în același timp și o bornă de frontieră.

În data de 18 martie, la ora 08.30 polițiștii de frontieră sătmăreni, împreună cu autoritățile maghiare au identificat un microbuz marca Ford, înmatriculat în Danemarca care a intrat ilegal în țară pe lângă Punctul de Trecere Temporar Bercu, județul Satu Mare, ocolind bariera aflata pe comunicația Bercu – Garbolc, și în același timp distrugând o bornă de frontieră.

Cei doi cetățeni danezi de 29, respectiv 32 de ani au recurs la această metodă, deoarece ne-a declarat șoferul că nu deținea certificatul de înmatriculare al microbuzului.

În cauză, polițiștii de frontieră sătmăreni le-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și distrugere, ulterior cei doi cetățeni danezi fiind predați autorităților maghiare în baza Acordului de readmisie.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.