Acasă Actualitatea Așa arată niște euro falsificați! Băiat de 20 de ani reținut

Așa arată niște euro falsificați! Băiat de 20 de ani reținut

0

Poliția Română anunță că s-a documentat zilele trecute despre activitatea infracțională a unui bărbat, de 20 de ani, care a fost bănuit de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Băiatul, ca urmare a unor anunțuri și discuții efectuate în mediul online, ar fi achiziționat mai multe bunuri, contravaloarea acestora fiind achitată cu bancnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute.

Zilele trecute, polițiștii din zonă au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Focșani, unde au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, 33.620 de euro, în diverse cupiuri.

”5 mandate de aducere au fost puse în aplicare, iar, ca urmare a activităților de cercetare penală, au fost identificate două victime, care ar fi fost înșelate, în urma vânzării a trei telefoane mobile.
În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.”, transmite Poliția Română.

Articolul precedentFotbalul din Carei, tot mai dezvoltat! S-a înființat FC Viitorul Carei
Articolul următorPași greșiți! Craiova și Rapid au pierdut în lupta pentru promovare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here