Acasă Fotbal Arbitru controversat la derby-ului Rapid – CFR! A greșit la mai multe...

Arbitru controversat la derby-ului Rapid – CFR! A greșit la mai multe meciuri

0

Pentru derby-ul dintre Rapid și CFR Cluj din runda a zecea a SuperLigii României, arbitrul desemnat este Adrian Cojocaru, în vârstă de 43 de ani, originar din Galați. Acesta nu are o carieră notabilă în fotbalul internațional și nu a activat în competițiile externe, iar participarea sa la meciurile considerate derby-uri nu este una frecventă.

Arbitrul Adrian Cojocaru a fost implicat într-o controversă recentă într-un meci dintre Rapid și CSU Craiova, în care a acordat două penalty-uri contestate puternic, câte unul pentru fiecare echipă, în prima repriză. Ambele lovituri de pedeapsă au fost transformate, stabilind scorul pauzei la 1-1.

Într-un alt episod controversat, în sezonul trecut, într-un meci cu FC Botoșani, Cojocaru nu a acordat inițial nici măcar un cartonaș galben pentru o intervenție dură din spate asupra unui jucător. Abia după ce a observat gravitatea accidentării, a acordat un cartonaș galben. Această decizie a fost criticată de persoane importante din lumea fotbalului românesc, inclusiv de acționarul majoritar al clubului Rapid, Dan Șucu.

Participarea lui Adrian Cojocaru la un alt meci important, cel dintre Rapid și CFR Cluj, va fi monitorizată cu atenție, dat fiind istoricul său și controversele recente legate de deciziile sale de arbitraj.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.