Acasă Fotbal Arbitrează în premieră “derby de România”! Cine a fost delegat de CCA...

Arbitrează în premieră “derby de România”! Cine a fost delegat de CCA la Dinamo – FCSB

0

După pauza provocată de meciurile echipei naționale, Liga 1 se reia cu mult așteptatul „Derby de România”, ce va avea loc duminică pe Arena Națională. Pentru această partidă deosebit de importantă, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Iulian Călin, în vârstă de 36 de ani, care se află la primul său meci dintre Dinamo și FCSB în carieră.

Iulian Călin a fost promovat în lotul de arbitri pentru Liga 1 în 2013, debutând în eșalonul de elită cu meciul U Cluj – Concordia Chiajna, scor 0-3, în august 2013. În actualul sezon, acesta a condus șase partide și a acumulat un total de 127 de meciuri în carieră.

Pe parcursul carierei sale de arbitru, Iulian Călin a oficiat 15 meciuri ale echipei Dinamo, care a obținut doar 35,5% din puncte în aceste partide (4 victorii, 4 remize, 7 înfrângeri). În schimb, FCSB a avut parte de arbitrajul său în 17 jocuri, înregistrând un impresionant procentaj de 74,5% din puncte câștigate (11 victorii, 5 remize, 1 înfrângere).

Derby-ul de România se anunță a fi o confruntare incendiară, iar atenția va fi și asupra prestației arbitrului Iulian Călin, care se află la prima sa confruntare directă între cele două echipe rivale.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.