Acasă Actualitatea Apel disperat de pe o stradă din Satu Mare! Zeci de familii...

Apel disperat de pe o stradă din Satu Mare! Zeci de familii nemulțumite deși plătesc impozite

0

Strada Căprioarei, o stradă relativ nouă din municipiul Satu Mare a devenit un simbol al neajunsurilor, mai ales în ceea ce privește lipsa apei și canalizării. O locuitoare din zonă, profund afectată de această problemă, a ridicat o problemă importantă care necesită atenție și acțiune imediată din partea autorităților.

Aceasta a trimis un mesaj către redacția noastră. Într-un mesaj plin de supărare, sătmăreanca de pe strada Căprioarei și-a exprimat nemulțumirea față de condițiile de trai precare din zona respectivă. Mesajul ei subliniază contrastul dintre plata impozitelor de către comunitatea locală și lipsa serviciilor esențiale precum apă și canalizare. Această situație, considerată inacceptabilă în secolul 21, aduce în prim-plan o problemă semnificativă ce necesită atenție urgentă.

Strada Căprioarei, situată în zona Bulevardului Lucian Blaga, găzduiește numeroase familii, iar absența infrastructurii de bază, cum ar fi apa și canalizarea, afectează calitatea vieții acestora. Locuitorii, care plătesc cu regularitate impozitele pentru servicii publice, simt că au dreptul la condiții de trai decente și la acces la facilitățile esențiale.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.