Acasă Fotbal Anunț oficial CFR Cluj! Se vorbește despre Dan Petrescu

Anunț oficial CFR Cluj! Se vorbește despre Dan Petrescu

0

CFR Cluj are o reacție oficială legată de situația cu Dan Petrescu:

“În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări.

Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani.”

Adsense
Articolul precedentSFIDARE? Parlamentarii își majorează salariile cu 2.000 de lei, românilor li se cere să facă economie la energie
Articolul următorUSR-iștii se laudă că au fost împotriva măririi salariilor cu 2.000 de lei! Dar oare vor dona banii în plus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.